inspectie app

Waarom een inspectie app?

Wanneer u op een snelle en eenvoudige manier inspecties uit wil voeren, kunt u kiezen voor een inspectie app. Een inspectie app kunt u gebruiken ter vervanging van de papieren inspectieformulier. Hiermee bespaart u ontzettend veel tijd. Een ander voordeel van deze app is dat u eenvoudig foto’s, opmerkingen en locatie kunt verzamelen. Naast dat het eenvoudig is om de rapporten automatisch te genereren, kunt u ze ook direct versturen naar alle mensen die erbij betrokken zijn. Eventueel is het zelfs mogelijk om data te importeren vanuit uw eigen ERP of CRM-systeem. Hierdoor bespaart u erg veel tijd en verhoogt u het werkplezier.

Waarom een digitale werkbon?

Naast de inspectie app gebruiken ook steeds meer bedrijven een digitale werkbon app. Zeker gezien de ontwikkelingen dat veel bedrijven gaan digitaliseren kan een werkbon app de uitkomst voor uw bedrijf zijn. Door een werkbon app op maat te laten ontwikkelen, kunt u precies weergeven wat u wilt. De keuzes zijn in dit geval eindeloos, dus zo kunt u deze compleet naar uw wens inrichten. Door de werkbon app heeft u geen papieren werkbonnen meer nodig. Een papieren werkbon app zou goed werken wanneer iedere medewerker op de buitendienst op dezelfde (nette) manier de bonnen zouden aanleveren, maar in de praktijk blijkt dat dit niet altijd het geval is. Zo raken papieren werkbonnen nog wel eens kwijt, worden ze onleesbaar of komen ze niet met de realiteit overeen. Door dit proces te digitaliseren vult iedereen de werkbon op dezelfde manier in. Daarnaast is het altijd eenvoudig te lezen, omdat u geen last hebt van het onduidelijke handschrift van uw collega. Dit zorgt ervoor dat u uw administratie altijd op orde hebt en dat u uw tijd niet meer onnodig kwijt bent aan het controleren van de papieren werkbonnen.

Waar kan ik mijn app laten maken?

Wanneer u de keuze gemaakt hebt af te stappen van de papieren bonnen, kunt u ervoor kiezen om een app op maat te laten maken. Het op maat laten maken van uw app zorgt voor veel vrijheid. U kunt precies aangeven hoe u de app ingericht wilt hebben. Dit zorgt ervoor dat u precies alle informatie ontvangt dat u wilt. Daarnaast is het mogelijk om de app te laten specificeren op uw branche. Voor elke branche gelden natuurlijk andere eisen, dus is het fijn dat u de app op deze manier kunt laten personaliseren. Voor het laten ontwikkelen van een goed werkende app, kunt u bijvoorbeeld terecht bij Informapp. Deze is een specialist in onder andere het op maat laten maken van de inspectie app of werkbon app.