zasqo

Laat systemen goed testen door te kiezen voor een penetratiestest

Het is van onschatbare waarde om op een regelmatige basis uw systemen te laten testen. Dit doet u natuurlijk met een penetratiestest. Dit type test is altijd gericht op slechts een gedeelte van het systeem. Nadat de test uit is gevoerd, ontvangt u altijd een uitgebreide rapportage. Op deze manier kunt u uw bedrijf net even wat beter beveiligen tegen de ‘echte’ hackers.

Tal van systemen kunnen worden getest op het gebied van data security

Data security is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Met de juiste soort testen laat u legale (ethical) hackers op realistische wijze uw bedrijfssystemen onderzoeken. Op deze manier probeert een specialist op een legale manier toegang te krijgen tot alle beveiligde gegevens. Tal van systemen kunnen worden getest. Denk hierbij aan een bedrijfsnetwerk, webapplicaties, audit en assessment en WiFi netwerken.

Het beheer van systemen en netwerken van bedrijven die grootschalig persoonlijke of privacygevoelige informatie

Het beheer van systemen en netwerken van bedrijven die grootschalig persoonlijke of privacygevoelige informatie. U krijgt hierdoor een beter beeld van uw bedrijf en de risico’s die er liggen waar u zo snel mogelijk aan moet werken.

Er zijn verschillende soorten testen in te zetten

Er zijn verschillende soorten testen in te zetten. Wat de meest geschikte test is voor uw bedrijf, hangt voor een erg groot deel af van de tijd die u heeft, het budget dat u graag in wilt zetten en de omstandigheden binnen het bedrijf. Een aantal bekende voorbeelden van testen die u uit kunt laten voeren, zijn de black box test, de grey box test en de white box test. Uiteraard kan een gespecialiseerde partij u alles vertellen over wat de meest geschikte test is voor uw bedrijf.